Jag och Bella var och fotade med våra pollar här om dagen. Här får ni ett litet smakprov!:)
 
 
 

Lugn dag för Bjartur

Igår kom vi hem ganska sent från uttagningen, vi var hemma runt nio på kvällen.. Det tog lite längre tig än förväntat.. Uttagningarna igår gick bra för alla. Alla var jätteduktiga och hästarna skötte sig. Vi har dock inte fått reda på våra poäng än, så det ska bli spännande!

Bjartur fick en liten lugn dag idag, han går i skritten nu tillsammans med Bellas häst som jag tar hand om i helgen.

https://cdn1.cdnme.se/3133865/7-3/pic_519e3e069606ee6c4157288e.jpg" class="image">


Mot Dille!

På väg mot dille nu för Lag-SM uttagning! Nu taggar vi brudar!


Världens lyckligaste tjej just nu!

Idag hände det något som gjorde mig till världens lyckligaste!

Fina tjejen, längtar tills jag kommer hem och får träffa dig!





Lilla Ymir och Frida

Idag på ridlektionen för Berit fick jag rida lilla Ymir. Vi fick först värma upp på böjda spår i skritt för att mjuka upp dom, och sedan samma sak i tölt. Vi avlutade sedan med att trava av dom på volt. Ymir var fin idag.

Efter ridlektionen longerade jag Frida lite lungt i ca tio minuter i både skritt och trav eftersom hon ska sättas igång igen. Frida var också fin.


En till blå rosett

Idag lyckades jag och Bjartur kamma hem andra platsen i F2u finalen. Jag är varken missnöjd eller nöjd, det var ju inte den bästa ritten man har gjort.. Men alla gångarter satt, i skritten blev han lite överilad och i dom två första passläggningarna fick han inte riktigt med sig bakbenen i galoppen, så det blev bara nått språng.. annars så var passen bra. Men den sista läggningen satte vi!

Då var årets första tävling gjord! Nu laddar vi till onsdag, för då är det lag-sm uttagning på dille. Nästa tävling som vi ska vara med på är edda och forsens juni tävling som är den 15/6-16/6.


A-final imorgon

Tagga final imorgon i F2!


Lunch

Nu är det lunch och efter det är det F2u, som jag och bjartur ska va med i. Nu laddar vi järnet!!


Bästa!

5.0 i T4:) bjartur var lite trött, så energin va inte riktigt där, tror det kan bero på värmen. Men jag är ändå jättenöjd!



Allt klart inför morgondagen!

Idag har jag ridit ut en liten sväng på Bjartur. Vi red slingan och han kändes bra:). Efter ridturen fick han duschas, så imorgon kommer han va jätte fin. Jag tvättade och smorde sadeln och tränsen, och sadeljorden stoppade jag i tvättmaskinen. Allt är klart tills imorgon och jag hoppas på att det blir en riktig toppendag!


Sommar snart även på Wången!

Snart kommer det nog bara smälla till och bli jättegrönt. Imorgon skulle det bli upp mot 23 grader! Det kan faktiskt bli sommar här också;)


Wångens vårtävling

Nu har ryttarbrevet och startlistor kommit ut, börjar bli lite nervös nu..


Guldstjärnan

Bästa bjarte gick riktigt fint idag, alla fyra gångarter funkade, provade inte passen idag. En guldstjärna till honom!






Två på min fina

 
 
 
 

I'm back

Det har ekat tomt på bloggen nu senaste tiden. Jag var ute på en väldigt lång promenad, hehe.. Det har inte hänt så speciellt mycket. Jag och Bjartur är tillbaka på Wången, och nu är det bara slutspurten kvar till sommarlov, som vi får den 5/6! Tänk att det går så fort.
 
I helgen ska jag och Bjartur tävla här på Wången, vi ska vara med i F2 och T4. Ska bli spännande, sist vi tävla var i höstas. Vi ska också vara med på lag-SM, Wången har fixat ett lag, så vi ska på Lag-SM uttagning den 22/5. Jag och Bjartur ska ställa upp i grenarna T6, CR1 och TR1.Ska bli super kul!
 

RSS 2.0
Test