12/6 2012

Förlåt för min jättedåliga uppdatering, har inte riktigt hunnit med. Det har varit så mycket, full rulle hela dagarna och jag har funderat och funderat och nu har jag bestämt mig att jag tar ett sommarlov på bloggen. Så asunden.blogg.se kommer att starta upp igen på slutet av sommarn någon gång, när jag förhoppningsvis går på Wången. Så bloggen kommer att starta upp då, jag känner att jag kommer inte riktigt hinna med eftersom jag ska jobba på ridläger och åka utomlands och så..


Hejdå alla fina bloggläsare, men vi ses snart igen. Ha ett underbart bra sommarlov:)






Bilder från middagen



















Sommarlooooov!!

Äntligen sommarlov! men kommer att sakna alla nior. I kväll blir det fest, ska bli roligt:)






Torsdag 7/6

Är på väg till skolan nu. Eftersom det är avslutningsmiddag och sånt så kommer min uppdatering inte vara så bra under dagen, vi får se:)


Hovis

Nu är hovslagaren här och skor lite hästar. Klockan sex ungefär ska vi åka med Lif till den nya hingsten i nyhammar. Det ska bli spännande:)


En bild från tävlingen

En bild tagen av Emma Sundman! Besök hennes hemsida emmasundman.se 








6/6 2012

Nu på förmiddagen kom det hit en ettårig ardenner som ska gå på sommarbete med dom andra busarna. Kan säga att den var lite större än islänningarna och fjordingen.

Idag är det sveriges nationaldag= ledag och snart är det sommarlov!!:D Imorgon är det halvdag och vi ska spela volleyboll mot lärarna, på kvällen är det avslutningsmiddag för oss nior och på fredag är det avslutning. Hur skönt är det inte??;)









Mera linfröolja

Äntligen har vi köpt mera linfröolja, den andra höll nästan på att ta slut. Så nu är det bara att börja med nästa snart.(y)









Smeknamn

Bjartur har några smeknamn som:

*Bjarte

*Bjatur

*Bjartis

*Bjartingur

*Russkungen, haha mamma kallar honom för det bara för att han går tillsammans med ett russ.


Haha kanske inte dom finaste smeknamnen, men..;)




Har ni några smeknamn till era hästar?



Städat..

Nu har jag städat mitt rum och fixat iordning, har också varit ute och tagit in Bjartur och Prinsen från alla knottarna.  Jag ska snart dra ut till stallet igen och fixa lite.:)







Femte juni tvåtusentolv

Igår gjorde jag lite saker som jag inte kan berätta än. Det är inget spännande, men kunde inte blogga utav en anledning. Just nu sitter jag på bussen på väg hem:)


Tredje juni

Har precis tagit en varm dusch, det var grymt skönt.  Det kändes som att det har varit mera höst än vår i helgen, hade vinteroverallen på mig idag, man kan inte direkt tro att det är juni.

Den här helgens tävling gick ju inte så jättebra för mig och Bjartu, men jag är endå nöjd att vi kom till final i tölten. Han kändes så spänd igår, liksom laddad som en bomb, speedpassen funkade inte alls, och skritten och passen funkade inte, jag fick till en läggning som var bra, men han började galoppera. Där emot var tölten,traven och galoppen bra, så jag är nöjd med det. Men det var bara så synd att inte passen skulle funka just den här helgen,vi som har tränat så, men det är sånt som händer. Vi lägger det här bakom oss och går vidare, för vi ska framåt:)








T8 ungdomsfinal


Ungdomsfinal V2


Tävlingsbanan


Trea i b-final T8


B- final

Imorgon blir det b-final i T8an, det var inte riktigt någon pass dag för oss idag, den satt inte alls. Men nästa gång blir det nya tag:)


Regn..

Har ridit p2, gick inte så värst bra. T8 red jag alldeles precis, det gick bra.


Bjartur

Vi rider våra första gren efter lunch, och det är p2.


Tävling!!

Nu sticker vi! :D







Le premier mai

Har ridit Bjartur i paddocken och packat ihop alla grejor tills imorn. Bjartur var väldigt pigg, mycket energi i den hästen. Gångarterna funkade bra, vi testade också passen idag. Imorgon kommer vi att starta i F2, P2 och T8, ska försöka ha live update med paddan:) eftersom jag inte har någon iphone.






RSS 2.0
Test