2a i båda b-finalerna

Idag gick det mycket bättre än igår. Jag red F2 först, Tölten funkade bra, traven var bra, men i kurvan red en om, så då blev det galopp en hel långsida, men det blev ändå inte så mycket avdrag. I skritten blev han lite överilad, galoppen var bra och vi fick rätt galopp.Och vi satte också alla tre läggningarna!:D Jag är supernöjd. Sedan var det bara en final emellan T8an. Bjartur var duktig där med, och vi kom tvåa i b-finalen där också. Jag är jättenöjd, men tyckte dock att dom var lite snåla med poängen..;)




2 B-finaler

Hemma från tävlingen. Vi lyckades ta oss till b-final i både T8:an och femgången. T8:an var helt okej, Bjartur blev lite pigg bara. Femgången är jag också nöjd med, det var ju bara våra andra femgångstävling. Tölten och traven var bra, i skritten blev han lite överilad ibland och i galoppen fick vi först fel galopp, men jag bytte rättså snabbt, blev nog lite avdrag för det.? I passen blev han jättetaggad så vi missade båda läggningarna, men imorgon blir det nya tag med finaler.:)


Bild från förra träningen på forsen



Tävling!

Nu sticker vi iväg på tävling! vet inte om jag kan uppdatera, men annars så får ni reda på det senare:)




Packat och klart

Ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon, för då är det tävling!:) Det är tänkt att vi ska åka här ifrån 07:15 tror jag det va?..aa men nått sånt. Allt är packat och jag hann till och med att rida Bjartur lite i paddocken, och han kändes bra. Hoppas att det blir fint väder imorgon, det är så tråkigt om det skulle regna..



Taggar till imorgon!

Godnatt :)


kalas

Kom nyss in från stallet, har plockat ihop lite grjer inför helgen, men ska på kalas nu. När jag kommer hem ska jag rida bjartur och packaklart det sista som är kvar. :) 



Hej så länge:)


Lag och junior SM 2012

Nu är loggan ute, längtar så mycket nu! Eddashjältar (vi) ska ha kval den 11 maj, ska bli super kul!:)




Några utav er som ska vara med?:)


Plugga..

Sitter nu och ska snart börja med pluggandet igen, har varit ute och fodrat hästarna. Har inte hunnit med att rida idag för att jag har så mycket läxor och så har vi varit iväg och handlat lite grejer på på grangården. Vi handlade bland annat vita hagstolpar som man bara behöver trampa ner och rosa magic brush;) och lite annat. Imorgon är det nationelltprov i engelska, tagga...








Dagens ridning

Idag red jag Heba på lektionen. Det var jag på Heba och johanna på Urta som red i samma grupp. Eftersom båda red hästar som inte har börjat töltat än så travade vi mest och började lite med töltförberedelser. Vi började med en övning att vi skulle trava ute på fyrkanten, men på långsidorna skulle vi rida som en böj innåt och ha dom böjda och ställda utåt, och på kortsidorna skulle vi ställa och böja dom innåt, som om man red på en halv volt, om ni förstår..? Sedan fick vi rida på en volt i trav och sedan skulle vi skritta. I skritten skulle vi både länga och korta stegen, och driva dom för att förbereda inför tölt. Sedan gick vi ut på fyrkanten och gjorde samma sak. Heba tyckte att det var lite jobbigt, så fick ibland göra lite pauser med att bara trava henne nått varv för det tycker hon är kul. Heba var duktig idag, och vi fick nått pyttelitet töltsteg.:)




Ridlektion

Nu ska jag snart ut och rida lektion för Anna, jag ska nog rida på Heba eftersom Bjartur gick igår.:)



Hej så länge!


Blogg tävling








För att vara med att tävla klicka här!




Bjartur 24/4

Idag har jag och Bjartur ridit lektion för Toti. Vi började med att rida i paddocken på volt i tölt och flyttade han lite för skänkeln. Sedan red jag på fyrkanten, och töltade några varv och sedan gjorde jag en travövergång och travade några varv. Bjartur kändes bra, jag gick över i tölt igen och red ut på ovalen och töltade ett varv, sedan trav och sen fick jag göra två passläggningar:) Dom satte klockrent. Efter passläggningarna fick jag träna på skritten. Först bara skritta ett varv och sedan fick jag göra galoppfattningar och galoppera en långsida och skritta på den andra. Bjartur skrittade iväg i racerfart direkt efter jag saktat in, men vid ungefär halva långsidan kunde han skritta lugnt. Jag fick då stryka han lite på halsen för att han skulle skritta lugnare. Vi fick också göra en läggning på passbanan. Jag gjorde läggningen från galopp och passen funkade super bra, men vi kan och vi ska springa ännu fortare. Jag är jättenöjd med dagens ridpass:)

Nu taggar vi inför helgen, för då är det tävling!




Bilder från löshoppningen




























Dagens ridning

Idag red jag och Bjartur ut en sväng i skogen över stock och sten;) Vi red en runda som tog cirka 30 minuter, i alla gångarterna, men mest tölt. Vi hoppade över ett hinder ute i skogen som var ungefär 60 cm, vi bara flög över;) Sedan tränade vi mest tölt och lite T2 och en passläggning gjorde vi också. När vi kom tillbaka skrittade jag av han i paddocken och red lite under fladdret som stod kvar från igår. Bjartur var duktig idag.:)




Måndag 23/4

Kom precis hem från skolan och ska äta nu, sedan bär det av ut till stallet och rida en eller några hästar. Får se hur mycket jag hinner för jag har massor med läxor, så måste plugga...



Bjuder på denna egobild ;)


Löshoppning

Idag har jag, mamma och Johanna smort alla dessa tränsen till våra 20nånting hästar, vet inte riktigt hur många hästar vi har. Så vi smorde och plockade iordning alla tränsen så att hästarna fick ett varsit fint träns. Sedan löshoppade vi några hästar. Jag och Johanna hade byggt upp en jättefin bana med hinder, bommar och fladdrande band som vi hade knytit upp. Vi började med Heba och Godi. Heba tyckte att det där fladdret var lite läskigt i början, men Goda bara knalla under det som om det inte vore någonting. Heba hoppade riktigt fint, värsta hopphästen ju.:) Godi körde mera på islandsstilen...;) Sedan var det Liv, Dimmalimm och Urta som skulle hoppa. Urta travade på i VÄRSTA traven och hoppade fint över hinderna, medans Dimma och Liv sprang runt i lite blandade gångarter och körde dom klasiska islandshoppen. Bjartur, Sibben och Prinsen löshoppades tillsammans. Bjartur sprang mest runt och skulle bita och busa med Sibben och Prinsen. Bjartur fick till några riktigt fina hopp ibland, men resten var islandshopp. Sibben och Prinsen hoppade fint. Eftersom Bjartur mest bara sprang och bet och busade med dom, så fick vi ta ut gammel gubbarna efter ett tag så Bjartur fick springa själv, men det tyckte han inte var lika kul.;) Alla hästarna var duktiga idag men den som var bäst på att hoppa var nog Heba.:)

 Bilder och filmer kommer sen.




Stallet

Är hemma nu efter en helg med Sebastian. Jag ska snart dra ut till stallet för att smörja lite träns, är inte sånt fint väder att vara ute i, så får vara i stallet och fixa lite där, och vänta till senare och hoppas att det blir bättre väder. För idag var det tänkt att vi skulle löshoppa några hästar, det ska bli kul att se när Bjartur ska hoppa.. Han är ju islandshäst, plus att han är en femgångare, haha ska filma så får ni se hur han hoppade. :)


Freeeedag!

Äntligen helg! Är så sjukt sklotrött just nu, men nu är det bara slutspurten kvar nu, så det är bara att bita ihop och jobba in i det sista. Den här veckan hade vi nationelltprov i engelska, nu är det bara det muntliga och skrivuppsatsen som är kvar, sedan är det matte nationella.
Idag följde jag med Sebastian hem, så Bjartur har vilodag. Jag kommer nog hem på söndag, då ska vi löshoppa lite hästar och kanske rida ut på en mysig uteritt.

Bjartur

Lite bilder på bjartur från idag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3133865/images/2012/pic_199142544.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3133865/images/2012/pic_199142851.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3133865/images/2012/pic_199142893.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3133865/images/2012/pic_199143052.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3133865/images/2012/pic_199143186.jpg" class="image">


Dagens longering

Idag longerade jag bjartur i paddocken. Sebastian följde med mig hem idag så han hjälpte till med longeringen och tog lite kort. Bjartur var lite slö som vanligt, men travade på fint sen mot slutet.


Dagens ridning

Idag har jag ridit Bjartur i paddocken. Vi hann precis värma upp och hade börjat ridit på en volt då mamma kom och ville provrida Bjartur. Hon hade aldrig ridit på honom innan, så hon fick hoppa upp och rida honom. Hon red runt lite och testade lite skritt, tölt och trav och såklart lite tölt på lösa tyglar. När hon sedan ridit runt några varv, var det min tur igen. Jag och Bjartur fortsatte på volten i tölt, och varierade med att rida ut på fyrkanten nått varv och sedan in på volten igen. Traven red vi också både på volt och fyrkanten och tränade också lite galopparbete på fyrkanten. Vi avslutade sedan med att vi red ut på vägen i tölt, vi tänade mest T2. Vi gjorde även en passläggning kom jag på, jag och Bjartur hinner med mycket uder våra ridpass.;) Bjartur var duktig idag.




Stallet

Har nyss ätit, ska dra ut till stallet nu för att rida Bjartur.



Hej så länge!:)


Linfröolja till häst

Nu har jag börjat gett Bjartur linfröolja. Det har gjorts studier och det sägs att linfröolja ska förebygga eksem. Det innehåller omega-3, som behövs för att bygga upp kroppens celler och förstärka immunförsvaret. Jag ger Bjartur ca en halv dl varje dag, för att förebygga hans eksem. Jag behandlar också Bjartur med ökozon, som jag skrivit om förut, här



Går att läsa mer om linfröolja här och här  och såklart andra sidor också.


Ger ni linfröoja till era hästar? Eller ger ni något annat för att förebygga något ..? :)

Preliminärt antagen på Wången

Idag fick jag reda på att jag var preliminärt antagen på Wången!  Jätteglad tjej!







Tävlingar på gång

Om 12 dagar, den 28/4 är det Hrimfaxi's vårtävling. Jag och Bjartur ska tävla F2 och T8.
Den 4/5 Lag-sm uttagning, T6, PP2 och trail? 
Den 2/6 är det Forsen och Eddas junitävling. Jag och Bjarur ska tävlia F2, P2 och T8.

Sen är det lite fler tävlingar som jag inte riktigt kommer ihåg.:)



Någon av er som ska vara med på någon av dom tävlingarna?


Hejdå Katla och hej Heba

Idag blev det ett hästbyte, vi fick Heba och och dom fick Katla. Heba var super mysig när jag red henne, tror jag fått en till favvo häst..

Heba



Eddashjältar träffen

Idag kom jag hem efter en härlig och rolig eddashjältar träff hos Tess på Götarsvik. Jag och Johanna åkte dit i lördagskväll med Bjartur. Det var bara jag, Johanna, Freja och Tilde som sov över, dom andra kom på söndagsmorgonen, men Emily och Moa kunde inte komma så det fattades en i varje lag. På lördagskvällen åt vi pizza och kebabtallrik och mysade och planerade lite vilka grenar och lag-showar vi skulle ha. Eddashjältar kommer att ha två lag. Ett lag består utav Johanna-Tinna, Filippa-Efni, Jag -Bjartur och Emily?-? och det andra laget består utav Freja- Bamse, Tilde-Telpa, Elin-Rodi och Moa-Munin. På söndagen, alltså idag, red vi i två grupper, jag, Johanna, Filippa och Tilde, Freja, Elin. Min grupp började, i paddocken börjada vi med som en "vanlig" lektion, vi red på volt där vi skulle "skröllta", alltså ett mellanläge mellen skritt och tölt och när dom blev mjuka och eftergivna skulle vi komma fram i tölt. Efter vi töltat fick vi trava på volten. Bjartur ville inte riktigt trava i början, fick rida på en liten volt i tölt tills han själv valde traven eller jag kände att han kunde ta traven. Men sen travade han på fint. Sedan fick vi testa dom grenar vi tror vi ska rida, nästan helt säkert. Dom grenar jag ska rida (inte helt bestämt) är PP2, T6=lätt T2 och TR1. Jag fick då rida ett T2 program för vi visste inte helt hur T6 programet funkade.  Jag red först ett varv valfritt tempo, sedan ett varv långsamt tempo, sedan varvbyte och tölt på lös tygelkontakt. Vi fick 5.0 5.5 och 5.5 kunde fått en 6.0, jag är nöjd, Bjartur var duktig.

 När vi ridit klart kollade vi på när dom andra red och hjälpte till när dom skulle rida lite trail och flagglopp. Sen var det våran tur igen att rida, då red vi i ridhuset. Vi skulle då rygga mellan bommar, gå runt hästen och den skulle stå stilla i en cirkel, rida slalom med en hand, gå över en bom och säga vilket ben hästen skulle gå över med först, hoppa hinder och öppna en port. Bjartur var faktiskt ganska duktig på trailen, och sedan fick vi rida flagglopp. Jag och Bjartur ska nog inte rida det, hen var duktig på det i ridhuset men på passbanan, nja kanske inte..

Jag tror att det här kommer att bli super bra, är grymt taggad till lag-sm:)



Lag-sm 2011


Dagens ridning

Idag har jag ridit Katla och Godi. Katla började jag med i paddocken, vi red både på böjda och rakaspår i skritt, tölt och trav. Sedan red vi ut en liten sväng, vi töltade mycket men även travade och galopperade också. Katla var duktig idag, det var nog kanske sista gången jag red henne för imorgon ska vi byta henne mot en ishäst som heter Heba, så vi får Heba på prov och dom får Katla på prov.

Godi fick gå med ut på skritt tur idag igen tillsammans men fyra andra, han skötte sig jättebra och var jätteduktig.:)




Lördag den 14:e dagen efter fredagden 13.e

Vi kom hem ganska sent igår, så för berätta lite nu om vilken film vi såg. Vi såg en film som heter Safe house, en action,thriller. Det var mycket pang pang, men den var bra.

Idag är det Eddashjältar träff hos Tess från ikväll till söndag. Tess är med på hingstfestivalen så det är därför vi ska dit lite senare. Bjartur ska med eftersom viska träna på söndag, det ska bli skoj.


Örebro

Nu sticker jag till Örebro för att kolla på bio, hörs sen:)


Dagens ridning

Idag har jag ridit på Godi och Bjartur. Jag började med Godi, han fick gå med ut på en liten skritt tur med Ari och Trölli. Godi skötte sig jättebra och han tyckte nog att det var kul att komma ut i skogen.

Bjartur började jag med först i paddocken, vi red där inte så längen, kanske 10 minuter både på volt och rakt spår i skritt, tölt och trav. Sedan red vi ut en runda som tog cirka 40 minuter. Vi tränade mycket tölt och (T2), men även dom andra gångarterna också. Vi la också en passläggning som funkade bra. Bjartur var duktig idag.




Stallet

Ska snart dra ut till stallet och rida Godi och lite andra hästar. Det ska bli spännande, har inte ridit han sen provridningen.:)






Bjartur

Några bilder från ridlektionen













Övningskört

Kom precis hem från "grannarna" Backström, har varit där och kollat på hockey. Jag säger bara Brynäs, brynäs, brynäs!

Idag har jag också övningskört. Jag och farfar var ute en sväng med skodan. Det gick faktisk rätt bra.:)

Bilder kommer snart  från ridlektionen.




Bästa Bjartur

Ridlektionen idag gick super bra. Vi började i paddocken, där jag skulle rida honom på volt i skritt och tölt, sedan töltade jag på fyrkantspåret och sedan ut på ovalbana. Traven och galoppen funkade också bra. Sedan var det passbanan som gällde. Första läggningen gick sådär, andra läggningen funkade super bra, den tredje var också lite sådär och den sista funkade också super bra. Jag är jättenöjd och Bjartur var bäst idag.




Stallet

Nu drar jag ut till stallet för att fixa iordning Bjartur, för klockan 16.00 ska jag rida lektion för Toti.




Katla 12/4

Har nyss kommit in från stallet. Har varit ute på en härlig ridtur med några andra i det fina vädret på Katla. Vi red ungefär i en timma. Vi både töltade, travade och galopperade. Katla var super duktig idag.



Snobben sitter på Bjartur



Ridlektion på Ari

Idag hade jag helt totalt missat att jag skulle rida lektion för Anna D, så eftersom jag redan hade ridit Bjarte så red jag Ari istället. Det var sjukt länge sen jag red honom så det var jättekul att rida han. På lektionen red vi först på en åttvolt i trav, fick jobba lite med traven eftersom han lätt att falla över i tölt. Sedan red vi på en volt i skritt, där vi skulle ha dom böjda och flytta dom lite åt sidan, sedan skulle vi gå ut på fyrkantspåret, där vi skulle tölta. Vi började med att bara tölta på långsidorna ock skritta på kortsidorna sedan runt hela fyrkanten, men vi la dit att vi skulle göra volt vid A och C och E och B. Ari var duktig men han kunde bli lite lång och travtaktig, fick då jobba mycket med halvhalter för rida ihop honom. På slutet fick vi göra det vi började med, att rida på åttvolten i trav. Det var kul att rida Ari idag och jag tycker att det är bra när man varierar och inte bara rider på samma häst hela tiden. Han är så stor i jämfört men Bjartur, haha. Ska nog rida Ari några fler gånger.:)



Dagens ridning

Idag har jag ridit Katla och Bjartur i paddocken i det mysiga vädret. Jag började med Katla, hon var lite mupp i början men sen gick det jättebra. Vi red både på volter och rakt spår i skritt, tölt, trav och galopp. Sedan red jag Bjartur. Vi tränade också både på volter och rakt spår. Han var lite stel i början så fick jobba mycket så att han skulle bli mjukare och att tölten skulle bli ren. Vi tränade även lite galopparbete och traven funkade också bra idag. Bjartur var duktig.




Ridlektionen inställd

Skulle egentligen ridit lektion idag för Toti, men det var sånt dåligt väder så vi bestämmde att det inte skulle bli nån idag men på torsdag istället.:)




Till minne av Julia

Julia från kallbäcken som så tragiskt lämnade oss igår. Massor med kramar till dig Emily, det är hemskt att förlora en  bästavän på ett sånt hemskt sätt! Livet är orättvist, men får hoppas att hon har det bra där hon är nu på dom gröna ängarna.


r.i.p


(Emily det är bara att du säger till om vill attjag ska ta bort inlägget)

Dagens longeringspass

Idag longerade jag både Katla och Bjartur. Jag började med Katla, hon var mycket duktigare idag än vad hon var igår och hon travade på fint med sina nya skor. Sedan longerade jag Bjartur, det märktes att jag inte hade gjort det på ett tag för han var lite slö och nonchalant så man fick drva jättemycket föratt han inte skulle falla över i tölt, vilket han gjorde några gånger. Men närhan väl travadeoch tog i, så travade han på fint. Efter jag hade longerat han i cirka tio minuter åt båda hållen så bestämmde jag mig att han skulle få springa fritt i paddocken för att se om han blev lite piggare då. Jag gick då och hämtade hans hagkompis så dom skulle få springa och bralla av sig lite, vilket dom gjorde. Det var första gången jag så Bjartur göra såna bakut sparkar. Busiga pållar.

Katla


Imorgon ska jag och Bjartur rida lektion för Toti, hoppas att det inte regnar då.


Bjartur




Bjartur


Stallet

Ska dra ut till stallet för snart kommer hovis och ska sko Katla och verka nån till häst.
 Imorse var dom tvugna att åka in till Strömsholm med Julia, hoppas att allt går bra, håller tummarna till er.




Vårbilder Alfur och Laura












































Vårbilder Katla
































Smakprov från idag

Ett litet smakprov från idag







Åttonde april

Idag har det hänt mycket här, uteritt longering, kolikanfall och vet har varit här, hästar har rymt, hästar har bytit hage och vi har också varit på middag.

Tänkte börja med att berätta om uteritten. Jag, Emily och Johanna red ut på våra pållar Bjartur, Julia och Urta.Vi red ut i cirka en timma i alla gångarterna. Alla hästarna var piggaoch tyckte att det var kull att komma ut i skogen. När vi kom tillbaka och borstade avdom och skulle ge dom kraftfoder så låg Julia ner och vägrade att äta. Då förstod vi att det var nått som var fel, och att hon visade täcken på kolik. Emily fick då traska runt lite med henne för att försöka få igång magen. Men det blev inge bättre så domfick ringa till veterinären.

 Jag longerade Katla idag med inspänningen. Hon fattade inte riktigt ibörjan och tyckte att det var lite obehagligt, men efter ett tag så funkade det bra och hon travade på fint. Bilder kommer upp sen. När jag var klar med Katla så släppte vi in henne i en annan hage för att hon skulle sina ur(stavas?) och skiljas ifrån sin "bebis". Hon och Silja fick stå tillsammans. Och innan det i samma veva så rymde Lailas hästar, så dom sprang runt och det var lite kalabalik, Men vi fick in dom tillslut.

Veterinären kom, jag var med och kollade lite och hjälptetill lite om det behövdes. Sedan åkte vi på middag och åt jättegod mat. När vi kom tillbaka hem så gick jag ut till stallet och fodrade hästar och var ute med Emily och Minna och väntade på att veterinärenskulle komma igen. Veterinären kom och han kollade på Julle och gav henne nå smärtlindring. När veterinären åkt så bestämde vi att jag skulle gå ut och titta till Julle, och skulle ringa till Emily hur det var med henne. Så att Minna och Emily kunde åka hem och vila/sova lite för att kunna åka tillbaka till Julle klockan 03.00 eller 04.00. Om det var sämre så skulle vi ringa till veterinären igen.



blid från idag


Stallet

Ska snart dra ut till stallet och fixa med pållarna. Jag ska nog longera Katla med inspänningen och rida Bjarte, sen får jag se om jag fixar med nån mer.:)




Dagens ridning

Idag red jag Katla och Bjartur i paddocken och sedan ut en sväng. Jag började med Katla, i paddocken red vi mest runt på fyrkantspåret och jobbade med framåtbjudningen i både tölt och trav, vi red även lite på böjda spår. Sedan red vi ut och blandade alla gångarterna, skritt, tölt, trav och galopp. Katla var duktig.

Bjartur och jag tränade både på volt och raktspår i paddocken. Vi jobbade mycket för ytter så att han skulle bli mjuk för inner. Vi tränade på att rida innanför fyrkanten och gjorde halter och igångsättningar på kort och långsidor. Vi gjorde även lite galopparbete. Sedan red vi ut samma runda som jag red på Katla. Vi red alla gångarterna förutom pass. Vi tränade även lite T2. Duktig polle jag har.




Saturday morning

Godmorgon, hoppas ni hade en bra dag igår:) Jag var på påskmiddag hos mormor och morfar från klockan 14.00 till sen kväll, det var därför jag var lite frånvarande här ifrån.

Idag ska jag hinna med iallafall att rida två eller mer hästar innan klockan två, för då ska vi på påskmiddag hos farmor och farfar. Dom jag ska hinna med och rida är iallafall Katla och Bjartur.





Påsklov!

Äntligen påsklov! Har längtat. 

Idag har Bjarur vilodag, ska hem till Sebastian nu efter skolan,:)


image description


Brev från Wången

Idag fick jag ett brev från Wången, jag vet inte riktigt vad det var. Det stod att jag hade fått det där brevet för att jag hade valt det som förstahandsval och att jag hade gjort rätt som valde wångens gymnasei.;) Någon annan som fått ett sånt brev som sökt på Wångens gymnasie?






Bjartur 4/4

Bjarur och jag red idag i paddocken. Vi fortsatte och tränade mera på det vi gjorde igår, att rida på volt, åttor och på fyrkanten med halter på lång och kortsidorna, i både tölt och trav. Vi tränade även lite galopparbete, att han ska ta trav efter galoppen. På slutet red vi ut på vägen, där tränade vi tölt och travövergångar och lite T2. Bjartur var duktig.:)




En till islandshäst

Jag skrev ju förut att jag och mamma var och tittade och provred en häst som hette Godi. Vi bestämmde oss iallafall att vi ville köpa honom, och idag hämtade mamma och Anna (moster) honom.

Fina Godi




Bilder från ungdomrkursen

Här är några bilder på mig och Bjartur från ungdomskursen. Bilder tagna av Maria 

 












Dagens ridning

Idag red jag och Bjartur ut en sväng med Johanna och Urta. Vi både skrittade, travade och galopperade. Efter vi ridit ut, fortsatte jag i paddocken. Jag och Bjarur tränade mycket på volt i skritt och tölt, vi red också på fyrkanten i tölt och varierade med halter vid C, B, A, E och ryggade ibland om det behövdes. Vi tränade även lite T2 på slutet. Bjartur var duktig idag.:)






Tredje april

Kom precis hem från skolan, dagen har varit helt okej, hade hemkunskap, matte, epa-musik och epa-syslöjd. Snart är det också påsklov, längtar!! Ska dra ut sen och rida på Bjarte, efter jag tagit något att äta:)





Presenter :)

Tänkte berätta vad jag fick för nå:)

Jag fick en dator, pengar, presentkort, shampoo och balsam, hudlotion m.m. Ska försöka spara ihop till en systemkamera, några tips om vilken kamera? Men kommer att behöva spara länge, det är så mycket som ska köpas. Ridkläder, avslutningsklänningar och grejer till Bjartur m.m.

Födelsedagen har varit bra, men det känns fortfarande inte som att jag har fyllit år. Snart dags att börja övningsköra.;)









16 år!!

16 år idag! Kalas med tårta och presenter. Fick en dator av mamma, pappa och andre. Överlycklig tjej:)


16 år!!

16 år idag!:) kalas nu med kakor och tårta. Presenter har jag också fått. Fick en dator av mamma, pappa och andre:)


1/4

Idag red min moster på Bjartur medans jag är hemma hos Sebastian. Mamma hade tjejkväll igår och idag red dom ut på en ridtur, då fick Anna rida på Bjarte. Hon sa att det hade gått bra och hon ville byta häst med mig;) Imorgon ska jag ha mitt kalas och vill verkligen hinna rida innan det, känns som att jag inte har ridit på evigheter. Men om jag inte hinner imorgon får jag rida på tisdag, får se.:)

Saknar lilla Bjarte



April april :)

Idag fyller bästa Sebastian 17 år! Är hemma hos han nu, kommer hem imorgon, då är det kalas för mig.


RSS 2.0
Test